Forretningsbetingelser

VILKÅR

 

Nedenstående salgs- og leveringsbetingelser gælder for alle leverancer fra Schirmer Kommunikation. Betingelserne gælder i det tilfælde, hvor der ikke er indgået andre skriftlige aftaler mellem dig som køber og Schirmer Kommunikation.

Leveringstidspunkt og transport
Levering af varer fra Schirmer Kommunikation anses for sket, når du som forbruger har fået varen udleveret. Forsendelsen af varer sker med PostDanmark el.l. udbyder i markedet. Leveringstid på 2-5 dage. 

Risikoen for varerne
Risikoen for varer købt af Schirmer Kommunikation overgår til dig som forbruger på leveringstidspunktet.

Reklamation
Eventuelle fejl eller mangler ved levering fra Schirmer Kommunikation, skal påberåbes i rimelig tid efter, at du har opdaget fejlen. Det en din pligt at angive og på forlangende vise, hvordan fejlen eller manglen ytrer sig. Hvis du opdager en fejl, skal du hurtigt rette henvendelse til Schirmer Kommunikation. Du kan som udgangspunkt kun klage over fejl, der viser sig senest to år efter du har fået varen leveret.

Pris og betaling
I denne butik kan du bestille dine varer online og betale med Dankort, Visa og MasterCard. Alle priser i Schirmer Kommunikation - på web-adressen http://www.schirmertalks.com - er inkl. moms. Det kort, som blev anvendt ved købet, debiteres, når produktet er afsendt.

Fortrydelsesret
Schirmer Kommunikation yder 14 dages fortrydelsesret på alle fysiske produkter, gældende fra den dag du modtager dine varer. Du har pligt til at returnere varen i væsentlig samme stand og mængde, som den er modtaget. Du skal selv afholde de omkostninger, der er forbundet med at returnere varen.

Personoplysninger
Schirmer Kommunikation behandler personoplysninger i overensstemmelse med persondataloven. Oplysninger, som kan knyttes til dig som person, vil aldrig blive tilgængelige for andre virksomheder eller kunne kobles til andre eksterne registre. 

Kortoplysninger
Når du handler hos Schirmer Kommunikation behandles kortoplysningerne af Shopify, som er en sikker elektronisk betalingsløsning for Visa og MasterCard/Eurocard. Alle kortoplysninger håndteres i overensstemmelse med kortorganisationernes regler.